Arkiv

Felles tenning av julelys søndag 21. november

God sommer!

Da har sommervarmen endelig kommet! Vi ønsker alle en riktig god sommer.

Også en stor takk til alle som bidro på dugnad- bra jobbet!

Digitalt årsmøte 21. til 29. april

For å redusere risiko for ytterligere smitte av koronavirus, har styret besluttet at årets generalforsamling skal avholdes uten fysisk møte. Alle har fått tilsendt innkalling, med saksliste og saksvedlegg, samt intrukser for gjennomføringen av årsmøtet. Avstemningsskjemaet vil være for avstemning på lik linje som ville bli gjort ved fysisk generalforsamling. Det er mulig å svare flere ganger på skjemaet, men det vil være siste svar som blir lagt til grunn.

Skjemaet er åpent fra 21. april kl. 09.00 til 29. april kl .21.00.

DUGNAD 4. mai

Det vil henges opp informasjon, på inngangsdøren til bygg 4, om hvilke oppgaver som skal gjennomføres på dugnaden. Her kan du skrive deg opp på de oppgavene du ønsker å bidra på. Det er fint om du har mulighet til å ta med egen hansker, men styret vil ha både antiback og engangshansker i bakhånd. Husk og hold avstand og etterlev generelt smittevern.

Styret arbeider med å prøve og få på plass en kontainer til dugnaden.

Varmtvann vil være avstengt fra 6. mai kl. 08:00 til 7. mai kl. 08:00

Den 6. mai kommer rørlegger fra Asker Rør og skal fikse varmtvannstanken, som lekker. Rørlegger vil jobbe på anlegget fra kl. 08:00 til kl. 16:00. Varmtvannet vil være avstengt fra 6. mai kl. 08.00 til 7. mai kl. 08.00, og det vil i denne perioden ikke være mulig å benytte varmtvann. Kaldt vann og toaletter kan brukes som normalt. Varmtvann er tilgjengelig fra ca kl. 08:00 fredag 7.mai.

Sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad 2021

Datoer for årets sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad for 2021:

Årsmøte: 21.april (kan bli forandringer grunnet Korona situasjonen)

Spyling i garasjen: 26.april

Dugnad: 4.mai kl. 17:00

GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

Felles tenning av julelys 1.søndag i advent 

Husk avlesning av gass

HUSK avlesning av gassforbruket innen 30. november,  gjerne tidligere.Det er levert et skjema i hver enkelts postkasse. Dette skjema fylles ut og skal så legges i postkassen til styreleder Petter Gislerud i bygg 2.

Merk at det er samme nøkkel til alle oppganger innen samme sameie.

MINNER OM AT DET SKAL VÆRE STILLE ETTER KLOKKEN 23:00

Dette inkluderer bruk av feks vaskemaskin og tørketrommel, og er i henhold til Husordensreglene:

ORDEN OG BRUK AV LEILIGHET
Det skal være ro i sameiet mellom kl 23:00 og kl 07:00. Unntak fra dette kan skje i spesielle tilfeller, og naboer skal varsles på forhånd. Den enkelte oppfordres til å ta alminnelig hensyn til sine naboer.

Arbeid med vedlikehold og påkostninger skal avsluttes før kl 21:00 på hverdager, kl 18:00 på lør/søn/helligdager. Det skal også være ro i sameiet før kl 12:00 på søn/helligdager.

Ny avtale om montasje av ladestasjoner for elbil i garasjen

Sameiet har inngått avtale om leveranse, montasje og konfigurasjon av Salto ladestasjoner med  Ørnulf Wiig Installasjon AS. Ved ønske om ladestasjon på sin parkeringsplass skal styret kontaktes skriftlig. Styret vil så forestå bestilling hos leverandør.  Fakturering skjer direkte til eier av parkeringsplass. Kontaktperson i styret:

Nils Kirkerud, mob 450 34 331
e-post: nkirkeru@online.no

Avtalen sikrer at  alle ladestasjoner tilknyttet ladenettverket skal fungere som forutsatt etter hvert som nettverket utvides med nye ladestasjoner.

Se rundskriv til sameiere/beboere <klikk her>

Ny portåpner

Dersom noen ønsker ny portåpner eller trenger å bytte ut sin gamle, må dette bestilles av den enkelte. Det gjøres via Norports hjemmeside http://www.norport.no eller på telefon 32161310. Det koster ca 800,-  inklusiv moms og forsendelse. Norport har også et servicekontor på Solihøgda. Ny portåpner må programmeres før den kan tas i bruk og dette er det kun Astri Gasmann Johansen som skal gjøre. Hun kan kontaktes på telefon 98670025 eller på mail asjo3@online.no