Arkiv

2022 og tidligere

Felles tenning av julelys søndag 21. november

 

 Hei alle sammen i Billingstadlia 2-4. En sommer er over nesten over. Her kommer litt info.

Maleren(e) er ferdige og stillasene er endelig borte. Selv om det tok mye lengere tid enn antatt er resultatet blitt bra. Vi håper alle er kommet i orden igjen på verandaene og plattingene sine.

Snart kommer det også nye lamper i taket utenfor inngangene til oppgangene.

Det er kommet opp en nøkkel-boks med kodelås ved garasjeporten. Der er det nøkkel til garasjen og de tekniske rommene, som kan hentes ut ved behov.

Vi vurderer å ha en høst dugnad. Litt klipping av hekk beskjæring av trærne utenfor blokkene. Treet over tunnelinngangen begynner å bli farlig stort. Legge bark over buskene som ble klippet ned før stillaset kom opp ved 4’ern. Vaktmesteren hjelper oss med de tyngste oppgavene. Noen som har andre forslag?

Vedlikehold fasade vår/sommer 2022

I 2020 fikk styret i BBS2 utarbeidet en ekstern vedlikeholds rapport for sameiet. Der ble det anbefalt å vaske fasaden, for deretter å utvendig male alle vinduer, balkongdører og panel. Etter vedtak på årsmøtet er jobben bestilt, og det blir oppstart i uke 20. Dette er en stor jobb, og det er viktig at malerne kommer til på alle balkonger og terrasser. Derfor må alle rydde på sine balkonger. Det skal benyttes stilas der man ikke kommer til med lift.

Det er stilt spørsmål om ikke vinduer og balkongdører skal males i åpen tilstand. Styret har sjekket med konsulenten for vedlikeholds rapporten og med malerfirmaet vi har engasjert. De sier at det ikke skal være nødvendig for så nye bygg.

Dersom det allikevel ønskes maling av vinduene og balkongdørene i åpen tilstand kan dette bestilles og betales for egen regning. Det koster ca kr 1000,- pr vindu/dør. Dersom man ønsker å gjøre det selv er malerfirmaet behjelpelig med en skvett maling. Bestilling gjøres til styreleder.

Har du spørsmål angående vedlikehold, kontakt styret.

Tirsdag 3. mai er det spyling av garasje og Tirsdag 10. mai er det dugnad

Tirsdag 3. mai kl. 09:00 skal vaktmesteren spyle over gulvene i garasjen. Alle biler og alt løst i garasjen må ut før kl. 09:00, slik at vaktmesteren kommer til. Det anbefales å finne en parkeringsplass ute kvelden i forveien. Det er gitt beskjed til parkeringsselskapet og kommunen slik at ingen blir tauet bort eller får bøter. Når spylingen er utført og vannet tørket kommer det nye matter ved slusene før heisen. 

Tirsdag 10. mai kl. 17:00 er det dugnad. Vi spleiser på container sammen med BBS1 som i fjor. Om er det noen som ønsker å starte tidligere på dagen, så er arbeidsoppgaver som skal gjøres blant annet plukking av søppel og raking av løv som skal legges i containeren, og å rake singel vekk fra plenen ved inngangspartiene .Etter dugnaden blir det enkel servering på ballsletta.

Husk frist innspill i dag mandag 21. mars

Se innlegg under!

Varsel om oppstart, detaljregulering for Billingstadsletta

Hei alle beboere i Billingstadlia

Vi har sett at vår nabo på Billingstadsletta ønsker å legge på det eksisterende bygget med to til tre nye etasjer, se kunngjøring fra Budstikka i vedlegg under. Dette mener vi det er rimelig at vi protesterer mot. Vi har i samarbeid med advokat utformet et brev som vi vil sende inn signert av Billingstadlia huseierforening og styrene i sameiene. Se brevet i vedlegg under.

Vi regner med at det blant beboerne er mange som har reagert negativt på at utbyggingen på Billingstadsletta har tatt lang tid og mangel på opprydning og beplantning på vår tomt. Noen har vel også sett kunngjøringen i Budstikka 28. feb. om «Oppstart av detaljregulering for Billingstadsletta 31», se vedlegg.

Vi ser gjerne at så mange som mulig reagerer og sender inn sine protester, kommentarer, etc. Dere kan gjerne hente poeng fra huseierforeningens brev eventuelt kan dere gjerne sende hele brevet da underskrevet med eget navn. Brevet vedlegges derfor i redigerbart format uten signatur. Det kan være god psykologi mot Asker kommune at det kommer mange negative kommentarer. 

NB! Frist for innsending av innspill er 21. mars.

Vi håper på stor oppslutning og massive protester.

Med vennlig hilsen,

Styre, ved Nils, Astri, Erik, Petter og Bitte.

Sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad 2022

Datoer for årets sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad for 2022:

Årsmøte:  Torsdag 21. april kl. 18:00. 

Spyling i garasjen: tirsdag 3. mai (biler må være ute av garasjen senest kl. 09:00)

Dugnad: tirsdag 10. mai kl 17:00.

Også en stor takk til alle som bidro på dugnad. Bra jobbet!

Digitalt årsmøte 21. til 29. april 2021

For å redusere risiko for ytterligere smitte av koronavirus, har styret besluttet at årets generalforsamling skal avholdes uten fysisk møte. Alle har fått tilsendt innkalling, med saksliste og saksvedlegg, samt intrukser for gjennomføringen av årsmøtet. Avstemningsskjemaet vil være for avstemning på lik linje som ville bli gjort ved fysisk generalforsamling. Det er mulig å svare flere ganger på skjemaet, men det vil være siste svar som blir lagt til grunn.

Skjemaet er åpent fra 21. april kl. 09.00 til 29. april kl .21.00.

DUGNAD 4. mai

Det vil henges opp informasjon, på inngangsdøren til bygg 4, om hvilke oppgaver som skal gjennomføres på dugnaden. Her kan du skrive deg opp på de oppgavene du ønsker å bidra på. Det er fint om du har mulighet til å ta med egen hansker, men styret vil ha både antiback og engangshansker i bakhånd. Husk og hold avstand og etterlev generelt smittevern.

Styret arbeider med å prøve og få på plass en kontainer til dugnaden.

Varmtvann vil være avstengt fra 6. mai kl. 08:00 til 7. mai kl. 08:00

Den 6. mai kommer rørlegger fra Asker Rør og skal fikse varmtvannstanken, som lekker. Rørlegger vil jobbe på anlegget fra kl. 08:00 til kl. 16:00. Varmtvannet vil være avstengt fra 6. mai kl. 08.00 til 7. mai kl. 08.00, og det vil i denne perioden ikke være mulig å benytte varmtvann. Kaldt vann og toaletter kan brukes som normalt. Varmtvann er tilgjengelig fra ca kl. 08:00 fredag 7.mai.

Sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad 2021

Datoer for årets sameiemøte, spyling i garasjen og dugnad for 2021:

  • Årsmøte: 21.april (kan bli forandringer grunnet Korona situasjonen)
  • Spyling i garasjen: 26.april
  • Dugnad: 4.mai kl. 17:00

GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

Husk avlesning av gass

HUSK avlesning av gassforbruket innen 30. november,  gjerne tidligere. Det er levert et skjema i hver enkelts postkasse. Dette skjema fylles ut og skal så legges i postkassen til styreleder Petter Gislerud i bygg 2.

Merk at det er samme nøkkel til alle oppganger innen samme sameie.

MINNER OM AT DET SKAL VÆRE STILLE ETTER KL.  23:00

Dette inkluderer bruk av f. eks vaskemaskin og tørketrommel, og er i henhold til Husordensreglene:

ORDEN OG BRUK AV LEILIGHET
Det skal være ro i sameiet mellom kl 23:00 og kl 07:00. Unntak fra dette kan skje i spesielle tilfeller, og naboer skal varsles på forhånd. Den enkelte oppfordres til å ta alminnelig hensyn til sine naboer.

Arbeid med vedlikehold og påkostninger skal avsluttes før kl 21:00 på hverdager, kl 18:00 på lør/søn/helligdager. Det skal også være ro i sameiet før kl 12:00 på søn/helligdager.

Ny avtale om montasje av ladestasjoner for elbil i garasjen

Sameiet har inngått avtale om leveranse, montasje og konfigurasjon av Salto ladestasjoner med  Ørnulf Wiig Installasjon AS. Ved ønske om ladestasjon på sin parkeringsplass skal styret kontaktes skriftlig. Styret vil så forestå bestilling hos leverandør.  Fakturering skjer direkte til eier av parkeringsplass. Kontaktperson i styret:

Nils Kirkerud, mob 450 34 331
e-post: nkirkeru@online.no

Avtalen sikrer at  alle ladestasjoner tilknyttet ladenettverket skal fungere som forutsatt etter hvert som nettverket utvides med nye ladestasjoner.

Se rundskriv til sameiere/beboere <klikk her>

Ny portåpner

Dersom noen ønsker ny portåpner eller trenger å bytte ut sin gamle, må dette bestilles av den enkelte. Det gjøres via Norports hjemmeside http://www.norport.no eller på telefon 32161310. Det koster ca 800,-  inklusiv moms og forsendelse. Norport har også et servicekontor på Solihøgda. Ny portåpner må programmeres før den kan tas i bruk og dette er det kun Astri Gasmann Johansen som skal gjøre. Hun kan kontaktes på telefon 98670025 eller på mail asjo3@online.no